Vrajitor


Asta am facut-o azi.. m-a luat 2 ore pt ca intre timp mai lucram la altceva.. nu sunt totusi multumita pt ca parca ii lipseste ceva sau e ceva in plus.. momentan nu imi dau seama.. daca aveti idei pls.. bring them on..

Comments

Niky said…
personal nu ma pricep in mod necesar dar parerea mea e k ai folosit culori prea calde la lumanari (mov, verde, galben parca ) si peisajul devine prea vivid pt senzatia kre cred k vrei sa o dai ideii de vrajitor... as incerca cu culori mai tari si mai reci si m-as juca doar cu senzatia de caldura folosind lumina calda(galbena)si umbra..parerea mea..;)
dar de cat timp faci asta?.. chiar ai talent! si ai vreun plan ce vrei sa faci mai departe cu asta sau u just live the moment now?

anywho..keep us posted with how it finally ends up being :)

have a chillax afternoon!

Niky Herth ;)
kady said…
iamginea e de fapt colaj.. uite link sa vezi cum a fost facuta http://plain-kady.deviantart.com/gallery/
am lucrat ca grafician acasa pt un an jumate la Arhi Design, dar aici ce fac e de plictiseala, hobby.. cum vrei sa ii zici.. uneori chiar mai mult decat placere.. iar aici studiez grafica de aproape un an jumate.. vreau sa invat mai multe..
AnAh said…
niky de cand mov si verde is culori calde :D?

anyway kady mie imi palce sincer...desi cealalta ma incanta :x
Niky said…
pt kady: sounds like totally fun what u're doing.. si apoi dupa ce termini faculta acolo in londra ai ceva plan pe mai departe sau u'll just go with the flow?

pt anna: girl io le-am zis calde k mie nuantele alea de mov si verde imi dau senzatia de cald sau vivid however u wanna call it.. told ya before k nu ma pricep ma dau cu parerea neporofesionista asa k be cool about it;)

Have a smooth day!

Niky Herth ;)
kady said…
fetelor am priceput ideea.. oricum stiu ca mai am de invatat.. dar pana incep aici jobul de grafician mai invat cand am timp si tb sa fac lucrari in diferite stiluri..
AnAh said…
keep up the goog work and niky i was teasing you ;)
AnAh said…
goog? Jeeeesus, good work, dar intelesesi tu :D
kady said…
merci ana.. lasa ca pricepui.. si aprca tu imi ziceai ca ai mai scris undeva goog. sau era altcinva.. oricum fi ep faza ca te sun chair in clipa asta.. raspunde.. de ce ai tel inchis?? ce faci?? of..

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus