vedete


Pt ca spuneam in postul anterior ca am gasit un telefon.. ei bine Claudia le-a spus vecinilor la care face babysitting in seara asta despre patanie si ma suna sa-mi spuna ca tipul e vedeta.. il cheama Jeremy Vine si e prezentator radio la BBC.. e ff faimos.. si cand am gandesc ca ne si invita la un ceai dar refuzaram.. ce onoare pe noi :P el sta la nr 16.. destul de aproape.. cateva case mai in jos :D

Comments

Niky said…
girl sunteti o varza calita.. macar nu va pozarati si voi cu el dak tot fu vorba.. da deh dak nu stiurati.. aia e .. uite-o cioara.. uite-o zboara:P

sanatate sa fie!
claus said…
sincer... nu prea-ti vine sa te pozezi cu vecinii. toti vor sa fie tratati ca oameni normali.
am scris pe blog anul trecut ce am patit cu bond, james bond la cafenea. saracu' om. cand m-a vazut cu gura cascata s-a urcat in masina si a dat cu capul de volan. de doua ori.
de atunci incerc sa ma port normal, chiar si cu vedetele.
si da, claudia, asta inseamna ca nu mai fugarim pe nimeni pe strada. chiar daca au jucat in sunset beach. desi buni a fost f mandra de noi cand i-am zis.
claus said…
aaa... despre jeremy. de la wikipedeia citire:

"Jeremy Vine, the BBC presenter, has claimed that it is becoming "socially unacceptable" to be a Christian in Britain. "

tot acolo gasiti si linkul spre articolul intreg.

acum, dupa cate am patit si eu la scoala, dupa cate apar in ziare, ma mir ca mai sunt biserici. ma mir ca nu le inchid pe toate ca sunt prea "periculoase"
Adela said…
de acord cu claus aici. oricine mai vrea sa aiba si privacy.
..Sunset Beach :))

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus