sandale

Mi-am laut sandale.. mai am geanta aurie de cumparat.. poze cu o alta tinuta pt cununie.. apoi 2 tinute pt expozitie.. pe care sa o iau?

Comments

Anonymous said…
Toate sunt frumoase,dar mie imi place cel mai mult prima,e asa diafana,vaporoasa....
Adela said…
Ca stil si mie imi place f mult prima, dar e mai de seara (din cauza negrului) si dat fiind faptul ca cununia e probabil ziua, sa nu semene a lenjerie. De aia as recomanda-o pe a doua ca fiind potrivita si tot f frumoasa. Sandalele sunt faine, iti mai tre si o geanta asortata si esti boboc. ;)
kady said…
merci mami si adela.. acum tb sa caut geanta..
Niky H. said…
toanta de mine acu vazui si sandalele.. duuuuuuuh!!
io zik k sandalele cu patratzele pe mijloc.. alea in poza mai mare, merg cel mai bine cu rochita aia verde deschis de care iti zisei in postul precedent.. iar pt cununia civila zik k varianta a doua cu rochitza aceea de blugi or so si sandalele portocalii or such merg cel mai bine.. iar expozitia.. zik k tinuta din a treia cu sandalele din prima merg de belea: sexy yet chic:)

astept si geanta.. acu sper k nu mai ai un post mai sus cu geanta si io iar comentai k zgubilitica inainte sa vad postu.. k io o iau de jos in sus:P dang!!

anyway poze cu tinutele definitive vrem:D
kady said…
rochita verde pal cu chestia aia pe o parte nu mai e.. asa ca.. dar daca o vad o iau.. ce nu pricepui eu e cu ce sa iau sandalele negre din prima poza.. astept post ca maine e expozitia!!
Niky H. said…
sandalele din prima poza cu pantalonii aia negri si topul ala cu dungi din a treia poza.. si parul pony tail si esti boboc:) have fun la expozitie:)
Niky H. said…
asta(ce scrisai mai sus) in cazul in care expozitia e a ta... ca sa fii si prezentabila si totusi si 'hot-ass':P
daca doar mergi la o expozitie k vizitator, merge si a doua.. parerea mea care este:)) mor de cald.. ma duc sa bag aeru in priza sa vad daca mai merge ori ba..
dixtractie placuta la expo:)
kady said…
chiar asa ma imbrac.. dar nu stiu daca imi fac coada de cal.. vedem.. ca sunt numai oase eu!!!! am 4 lucrari expuse si mi se da certificatul pt locul 2.. hai ca am fugit.. pun poze mai pe seara.. pup paaaaaaaaaa

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus