just descovered recently that i had it on my ipod :P

it's my cleaning song enjoy :)

Comments

Someone said…
Multumesc. Multumesc pentru usa deschisa. Mi-am permis sa intru si sa citesc. Sa te citesc, ca sa fiu mai exact. A fost o placere sa traiesc in citeva ore aproape trei ani din viata ta.
Eu vin de aici si de nicaieri... am aterizat la tine pe blog, ieri, dintr-un alt blog, folosind functia "Urmatorul blog". Pina atunci nici nu stiam ca existi pe planeta asta. Dar cu toate astea, pot sa-ti spun ca esti o persoana minunata. Si nu, nu exagerez.
M-am amuzat, m-am intristat si m-am infuriat alaturi de tine fara sa te cunosc. E ciudat. Mai ales ca am inceput blogul cu postarile cele mai noi si am incheiat cu cele mai vechi. La inceput credeam ca cele doua copile sint ale tale:) Apoi te incurcam cu surorile tale:) Dar incet-incet, am mai aflat una alta:) De la accidentele de la picior (unghia crapata si veruca), la cursurile de salsa; de la datul la boboci, la orele de grafica; de la colectia de pantofi, la lista de cadouri si de la "pasarica imblanita" care te-a "bulversat", la cadoul surpriza primit de la "mindrul" tau... toate mi-au aratat o bucatica din tine.
Nu vreau sa te plictisesc... m-am decis sa iti scriu doar pentru ati spune ca rindurile tale de pe acest blog nu sint in van, nu se pierd in imensitatea asta numita internet. Cindva, undeva, cineva se va bucura de ele. Acum am fost eu. Poate altadata va fi altcineva. Iar eu iti multumesc.
kady said…
merci mult pt tot ce ai scris aici si mi-ai surprins cat se poate de placut.. te astept sa ma vizitezi in continuare si ma bucur ca iti face placere sa traiesti un pic din ce experimentat eu :) merci inca o data.. o zi buna in continuare :)

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus