List of poisonous drinks

Iata lista ingredientelor otravitoare din sucuri:

1. Tartazina (E 102): colorantul galben care imita sucul de portocale poate provoca ADHD sau sindromul agitatiei permanente si mai multe forme de cancer.

2. Galben de chinolina sau E 104, se afla pe lista celor mai periculosi coloranti, fiind o substanta cancerigena, care poate provoca obezitate si boli neurovegetative.

3. Galbenul portocaliu, E 110, este un alt colorant care imita culoarea galbena a fructelor si care poate provoca alegrii, congestie nazala, astm si disfunctii ale perceptiei gustului.

4. Aspartamul, E 951, este una dintre cele mai nocive substante din sucuri si provoaca cancerul, scleroza, epilepsia, maladiile Parkinson si Alzheimer.

5. Acidul ciclamic sau E 952, este un indulcitor care poate da obezitate si diferite boli hepatice, cardio-vasculare si cerebrale.

6. Sucraloza sau E 955 este unul dintre cei mai periculori aditivi. Afecteaza timusul (un organ mic din cavitatea toracica, care lupta impotriva cancerului si care dirijeaza sistemul imunitar), existand un risc foarte ridicat de a face cancer.

sursa : http://stiri.rol.ro/lista-otravurilor-din-sucurile-carbogazoase-conform-doctorului-mencinicopschi-681622.html

Comments

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus