Friday, 30 September 2011

Kady Design Bags


These are the new bags I made for Kady Design so far given only to few people..

Find the cat

I found this photo on facebook.
There is a cat in this picture. It took me awhile, but I found it......lol

Once you find it you can't miss it! :)


Thursday, 29 September 2011

Amintiri din Craiova


O imagine de neuitat si cei care sunt din Craiova cu siguranta pot recunoaste personajul pentru ca ani de zile ne-a iesit in cale din diferite colturi ale orasului si in special in centru.. Am gasit poza asta pe un blog: http://www.andreibutaru.craiova.eu/2011/05/acum-dar-din-trecut.html?spref=fb&m=1
dar poza ii apartine lui Claudiu

New sketchesI’m trying to teach myself how to draw traditionally and for this I have a book by Andrew Loomis called “Fun with a pencil” explaining all in a comic way how to use shapes to create caricatures.. this is the result plus I added a sketch done after a tutorial for digital painting..

Thursday, 15 September 2011

For Carmen's Birthday


I've done this illustration for my sister.. she loves dogs and for the surgeon that she is, this is what she gets :)

Wednesday, 14 September 2011

Iulia 25 iulie 2004

Un punct în Univers

Un punct în Univers. Un punct pe o linie a infinitului. Încetul cu încetul se transformă: se măreşte, începe să strălucească, devine lumină. Hipnotizat parcă, te îndrepţi cu paşi rari şi nesiguri, dar cu certitudine către acest punct care te cheamă parcă, te ademeneşte. Orice fibră a fiinţei tale se opune anunţată fiind de un presentiment izvorât din neant. Şi totuşi ştii că este lucrul pe care l-ai aşteptat toată viaţa. Scopul existenţei tale. Te îndrepţi cu sfială spre el şi-l vezi făcându-ţi semn cu mâna. Ştii că te îndrepţi spre pierzanie şi nu poţi să eviţi drumul, să-ţi convingi paşii să îşi schimbe direcţia. Te apropii, ştii că nu mai ai nici o alternativă şi te îndrepţi cu hotărâre spre acel Punct, care te mângâie ca o rază de soare. În cele din urmă întinzi mâna şi îl atingi. O euforie nemăsurată te cuprinde şi simţi că în acel moment TRÃIEŞTI. Sentimentul se prelungeşte şi ţi se pare că ai trait un veac într-o clipă. Ai vrea să continue la nesfârşit…dar totul se încheie mult prea brusc. Punctul se stinge, iar tu rămâi singură, cu tristeţe în inimă. Nu ştii ce a fost, cum a început, cum s-a sfârşit. Simţi că ai trăit…şi ai murit. Nimic nu mai are sens. Totul s-a sfârşit. Rămâi un nume pe o foaie de hârtie. Un mort în viaţă…ca atâţia alţii. Nimic special, nimic nou, doar mecanismul locomotor. Din când în când un sentiment mai zvâcneşte în tine pentru a-ţi reaminti, ca un cuţit care redeschide o rană, că ai trăit…cândva.

Tuesday, 13 September 2011

For Corina's Birthday


I've done this illustration for my sister which can talk for hours about astrology and signs and she lives in a sunny country..

Sunday, 11 September 2011

For Melissa's B-day!

I've done this image for a special girl that I used to take care of.. It was for her birthday!