Dr. Irina Lulache New Dent - Ortodontul de Groaza

Am obosit cautand solutii sa repar ce a stricat dr. Irina Lulache cu tratamentul ortodontic primitiv. Am pierdut 2 molari sanatosi si acum acum probleme de sanatate pe care nu le-a evaluat si nici explicat inainte de a cere extractiile.

Am facut prostia sa ii urmez sfatul crezand ca e specialista si estimeaza ca rezultatele si recomandarile ei sa fie beneficiare pentru termen lung. O intereseaza doar banii si relatiile cu ceilalti dentisti si chirurgi carora le aduce pacienti si venit. In rest pacientul ramane traumatizat pe viata si cu banii dati, intrat intr-un cerc de continua cheltuiala.

In Londra s-a dat lege sa nu se extraga dintii decat in cazul in care nu exista alta solutie., pentru ca nu ii putem creste la loc si isi au diverse functii ca de exemplu suport os. Mi s-a spus ca e barbar ce mi-a recomandat dr. Irina Lulache in Romania.

Aparatele dentare permit expandarea arcadei si a mandibulei pentru orice interventie ortodontica chiar si la adult. La mine dantura era buna si cu dintii drepti si nu era nevoie decat de ridicarea molarilor 1. Acum e ireversibil si am probleme cu sinusurile, dureri de cap, dureri de urechi, conexiunea mandibulara doare, respir greu si spasme musculare la gat. Pe langa asta acum risc sa pierd si dintii vecini si de sub cei carora au fost facute extractiile.

Nu mai rezist sa traiesc chinuita asa. Vreau sa se opreasca tot si sa revin la normal. Chirurgii din Londra refuza sa faca implant de molar 3. Nu am solutie decat sa trag linie aici. O viata mizerabila ca asta unde sa ma uit cum ma degradez rapid nu se merita.

M-am dus la dr. ortodont Irina Lulache cu gnadul sa imi fie mai bine si sa scap de complexe. Acum m-a nenorocit pe viata. Nu mai are sens. Am obosit si vreau pace.

O condamn pentru orice decizie voi lua de aici incolo pentru a avea pace.

Comments

Monica said…
Imi pare rau pentru cele intamplate, stiu ca nu te consoleaza, dar datorita tie se pot combate aceste tipuri de tepe, vorbind deschis despre ele; pe internet unde pot vedea si altii ca sa nu pateasca si ei la fel. Multa sanatate !
kady said…
Merci Monica. Sa nu faci nimic pana nu ai citit tot ce poti despre tratamentele propuse sa vezi cum iti dauneaza pe termen lung

Popular posts from this blog

How to assemble your Wacom Intuos pen

Wacom Intuos4 pen stylus repair

How to fix your Wacom Intuos4 pen stylus